top of page
  • Tika

Jeni perzgjedhur per Green Card nga Llotaria? Ja hapat e metejshem...


Urime te gjitheve qe jeni perzgjedhur per te marre Green Card nepermjet llotarise Amerikane (DV Lottery). Jeni shume me fat dhe tani filloni nje proces drejt berjes resident ne Amerike. Por cilat jane hapat qe duhet te merren?


1. Konfirmoni qe jeni te kualifkuar. Duhet te keni perfunduar shkollen e mesme dhe te keni diplomen perkatese.


2. Plotesoni aplikimin per Vize Imigruese dhe paguani tarifen perkatese. Form DS 260


3.Rregjistrohuni per testin mjekesor ne klinikat qe i njeh ambasada Amerikane 3 jave para intervistes. Dorezoni dokumentat e nevojshem dhe paguani tarifat per testet mjekesore.


4. Dergoni me poste ekpres dokumentat mbeshtetes qe kerkon ambasada 2 jave perpara intervistes. Perfshihen dokumentat tuaj personale dhe dokumentat e sponsorit ne SHBA.


5. Jepni intervisten dhe paguani tarifen per "Diversity Visa" ne Ambasade.


6. Paguani tarifern USCIS per marrjen e Green Card (qe do ju dergohet me poste tek adresa e sponsorit ne SHBA).


Ju sugjerojme qe te zgjidhni vetem profesioniste per aplikimin, mbledhjen e dokumentave dhe keshillimin. Kjo eshte mundesia qe ju vjen nje here ne jete.

Per info te metejshme ose nese doni te filloni aplikimin me ne, na shkruani ne Whatsapp ne +15597224782.

198 views0 comments

Comments


bottom of page