top of page

Nese kini nevoje per nje konsulence private per te diskutuar mundesine per te studiuar ne SHBA dhe per te gjetur universitetin ideal per ju, klikoni tek butoni ne te majte per te rezervuar nje konsulence 45 min (me pagese). 

Ne grupin tone ne Facebook dhe ne blogun tone ne Website ka informacine ne lidhje me gjithe procesin e aplikimit, hapat per te gjetur dhe per te aplikuar ne universitet dhe per vize. 
Ju ftojme te lexoni cdo blog per te kuptuar me mire procesin e studimeve dhe per te marre pergjigjie mbi pyetje te pergjithshme qe ju mund te kini. Ne grupi privat ne Facebook ka webinare dhe video mbi tematika te ndryshme. Per tu bere pjese e grupit ne Facebook falas, klikoni ketu.

bottom of page