top of page

Gati per te Aplikuar?

Study Abroad Instagram Post (3).png

Faleminderit per interesimin ne studyusa.al, me ne endrra juaj amerikane mund te behet realitet.

 

Per informacion ne lidhje me procedurat e aplikimit, klikoni ketu.

Per informacion ne lidhje me bursat , ju lutem klikoni ketu.

Per kostot e aplikimit, Kontaktoni direkt me ne Ketu

Per pyetje te shpeshta qe studentet na bejne dhe pergjigjiet perkatese, klikoni ketu.

Nese jeni te interesuar per vize turistike, klikoni ketu.

Per info te tjera ju ftojme te lexoni blogun tone ketu.

 

Nese doni me shume informacione ne lidhje me aplikimin, behuni pjese e grupit tone ne FaceBook duke klikuar ketu. Nese jeni gati per te filluar aplikimin, ju lutem na kontaktoni ne Whatsapp +15597224782 ose ne e-mail: travel@albtika.com.

bottom of page