top of page

Rreth nesh

"Study in USA for Albanian Students" u themelua nga Petrika, nje ish student ne Fresno Pacific ne California. Kur Petrika aplikoi ne universitetet amerikane, kuptoi qe procesi ishte i veshtire, i komplikuar dhe ishte pothuajse e pamundur te gjeje nje kompani apo person per te te ndihmuar. Ne Fresno Pacifc Petrika punoi si student assistant per zyren nderkombetare ku ne 4 vite pune ndihmoi mbi 500 studente nga mbi 60 vende te ndryshme te botes per te aplikuar e studiuar ne SHBA. 

Me nje eksperience te gjate pune, njohje te shkelqyer te gjuhes angleze dhe njohuri te sistemit universitar amerikan, Petrika themeloi Study in USA for Albanian Students. Mbi 50 universitete amerikane i kane besuar "Study in USA" dhe e kane bere perfaqesues zyrtar te universitetit ne Shqiperi. Sot, "Study in USA" eshte nje nder te vetmet kompani shqiptare qe ofron sherbim te plote si agjensi edukimi dhe ka akreditim nga mbi 50 universitete prestigjoze amerikane. 

Study in USA  sot ndihmon me krenari studentet shqiptare te bejne endrren e tyre per te studiuar ne SHBA realitet. Studentet qe i besojne "Study in USA" marrin rreth 50% me shume burse se studentet qe bejne aplikimin ne nje menyre tjeter. 

Study in USA eshte i specializur ne gjetjen e bursave atletike per studentet atlete shqiptare. Shume pak studente shqiptare e dine rreth mundesive qe i ofrohen studenteve qe luajne sporte te ndryshme si futboll, basketball, volleyball, not etj. Per me teper Study in USA ndihmon studentet me gjetjen e bursave akademike, nderkombetare , private, aktrimi, muzike, etj. 

Petrika.jpg
Petrika Gjata
CEO i Study in USA

Nje nga shprehjet e preferuara te mia eshte: "Nuk ka as edhe nje zvendesues per eksperiencen". Besojuni vetem profesionisteve me te ardhmen tuaj. Disa mundesi ju vijne vetem nje here ne jete. 

bottom of page