Search

A mund te punoj gjate studimeve?

A mund te punoj gjate kohes se studimeve ne SHBA? Kjo eshte nje nder pyetjet me te bera prej jush. Po, ju mund te punoni gjate kohes se...

5 Arsye per te Studiuar ne SHBA!

Nese jeni akoma ne dyshim nese ja vlen te studioni ne universitetet Amerikane, lista e meposhtme do jua beje me te lehte zgjedhjen tuaj....

BURSAT

Bursat! Shume studente i duan, por vetem pak i dine te gjitha mundesite qe kane per te marre bursa ne universitetet amerikane! Me poshte...

PYETJE - PERGJIGJIE

Me poshte jane disa jane nga pyetjet tuaja me te shpeshta dhe pergjigjiet perkatese 1) A mund te marr burse te plote? - Bursa e plote...