top of page
  • Tika

PYETJE - PERGJIGJIE

Me poshte jane disa jane nga pyetjet tuaja me te shpeshta dhe pergjigjiet perkatese

1) A mund te marr burse te plote?

- Bursa e plote eshte shume veshtire te arrihet vetem me rezultatet akademike. Megjithate mund te arrihet nese luani profesionalisht ndonje sport dhe merrni burse sportive.


2) Une e kam noten mesatare shume te mire dhe kam rezultate te shkelqyera ne TOEFL dhe SAT. A mund te marr burse te plote?

- Ne rastin tuaj mund te merrni burse te plote nese pranoheni nga nje univ prestigjoze Amerikan si Harvard, Yale, Stanford etj.


3) Une nuk kam mesatare te mire por jam i shkelqyer ne Sport. A mund te marr burse te plote?

- Ne rastin tuaj mund te merrni burse te plote Sportive. Mjafton qe nota mesatare juaj te plotesoje kushtin e pranimit ne universitet.


4) Mund te me sugjeroni ndonje Universitet per te Aplikuar?

- Po, ne bashkepunojme me dhjetera universitete qe japin bursa per studentet nderkombetare dhe ju ndihmojme me gjithe procesin e aplikimit.


5) A ka kosto aplikimi ne universitet?

- Po. Kostot perfshijne tarifen e aplikimit ne univ, tarifen per I-20, aplikimin per vize, TOEFL, SAT etj.


6) Cfare sherbimi ofron kompania juaj?

Kompania jone ju ndihmon me procesin e meposhtem perkunderjt nje tarife: - Gjetja e universitetit amerikan dhe Plotesimin e Aplikimit. - Plotesimi i te gjithe dokumentave per pranimin ne Universitet. - Aplikimin per Bursa Akademike, Sportive, Nderkombetare etj. - Asistence per aplikimin dhe dhenien e provimeve te TOEFL, SAT, ACT. - Plotesimin e Aplikimit per Vize - Tranjimin dhe Pergatitjen per Studimet ne SHBA. - Pergatitjen per Udhetim ne SHBA.


Nese keni ndonje pyetje mos hezitoni te na kontaktoni ne e-mail: travel@albtika.com ose Whatsapp: +1-559-722-4782.

249 views0 comments

Commentaires


bottom of page