top of page
  • Tika

Nxitoni, eshte koha per te aplikuar!


Nese deshironi te studioni ne SHBA, tani eshte koha e duhur per te aplikuar! Shumica e universiteteve amerikane i japin mundesine studenteve te fillojne studimet ne dy data te ndryshme:


Ne fund te Gushtit & Ne fillim te Janarit


Ndoshta nuk e dinit, por nuk ju duhet qe te prisni deri ne Gusht per te filluar studimet.

Nese doni qe te filloni ne Janar, duhet te nxitoni pasi afatet per aplikim mbyllen zakonisht ne Nentor.


Besojuni vetem profesionisteve me aplikimin, pergatitjen e dokumentave, dhe intervisten per vize.


Na kontaktoni ne travel@albtika.com ose direkt ne FB per cdo pyetje.

PS. Nuk mund te filloni studimet ne universitet Janar, nese nuk keni mbaruar akoma shkollen e mesme.

25 views0 comments

Comments


bottom of page