top of page
ENDRRA AMERIKANE ESHTE NJE HAP ME AFER ME NE

STUDIONI NE SHBA

STUDY IN USA

BESOJUNI VETEM PROFESIONISTEVE ME EDUKIMIN DHE TE ARDHMEN TUAJ. ME NJE EKSPERIENCE DISA VJECARE "STUDY IN USA FOR ALBANIAN STUDENTS" OFRON KESHILLIM, PERGATIJE DOKUMENTASH, PLOTESIM APLIKIMESH, GJETJEN E BURSAVE ETJ.

STUDENTET QE I BESOJNE KOMPANISE SONE MARRIN MBI 50% ME SHUME BURSE SE STUDENTET E TJERE!

SHERBIME TE TJERA

KOMPANIA JONE GJITHASHTU OFRON SHERBIME TE TJERA :

- APLIKIM PER VIZE TURISTI

- APLIKIME PER VIZA TE TJERA

- PRERJE BILETASH PER NE SHBA

 

PARTNERET TANE

KOMPANIA JONE ESHTE E AKREDITUAR DHE PERFAQESON MBI 50 UNIVERSITETE PRESTIGJOZE AMERIKANE. "STUDY IN USA FOR ALBANIAN STUDENTS" ESHTE PERFAQESUES ZYRTAR I KETYRE UNIVERSITETEVE DHE KA AUTORIZIM TE PLOTESOJE APLIKIMIN DHE TE PERFAQESOJE UNIVERSTIETIN NE CDO HAP TE PROCESIT TE PRANIMIT. 

Cfare eshte Study in USA?

"Study in USA for Albanian Students" u themelua nga Petrika, nje ish student ne Fresno Pacific ne California. Kur Petrika aplikoi ne universitetet amerikane, kuptoi qe procesi ishte i veshtire, i komplikuar dhe ishte pothuajse e pamundur te gjeje nje kompani apo person per te te ndihmuar. Ne Fresno Pacifc Petrika punoi si student assistant per zyren nderkombetare ku ne 4 vite pune ndihmoi mbi 500 studente nga mbi 60 vende te ndryshme te botes per te aplikuar e studiuar ne SHBA. 

Me nje eksperience te gjate pune, njohje te shkelqyer te gjuhes angleze dhe njohuri te sistemit universitar amerikan, Petrika themeloi Study in USA for Albanian Students. Mbi 50 universitete amerikane i kane besuar "Study in USA" dhe e kane bere perfaqesues zyrtar te universitetit ne Shqiperi. Sot, "Study in USA" eshte nje nder te vetmet kompani shqiptare qe ofron sherbim te plote si agjensi edukimi dhe ka akreditim nga mbi 50 universitete prestigjoze amerikane. 

Study in USA  sot ndihmon me krenari studentet shqiptare te bejne endrren e tyre per te studiuar ne SHBA realitet. Studentet qe i besojne "Study in USA" marrin rreth 50% me shume burse se studentet qe bejne aplikimin ne nje menyre tjeter. 

KONTAKT

Study in USA For Albanian Students

E-mail: travel@albtika.com

Whatsapp: +1-559-722-4782

Man Trying App
contact
bottom of page