Studio ne SHBA

Zgjidhni me poshte programin ne te cilin jeni te interesuar.

IELP eshte Program per te Mesuar Anglisht dhe nuk ka asnje limit moshe. Mjafton te keni mbaruar shkollen e mesme per te aplikuar. 

Undergraduate eshte Program 4-Vjecar per Studentet qe jane duke mbaruar shkollen e mesme ose duan te transferohen ne universitetet amerikane per te marre Bachelorin.

Graduate eshte Program 1-3 Vjet per Studentet qe duan te vazhdojne studimet per Master ne SHBA.

  • 1 hr

    Kontakto
  • 1 hr

    Kontakto
  • 1 hr

    Kontakto