SHERBIME TE TJERA

download (2).jpg
APLIKIM PER VIZE B-2 & GREEN CARD 

Kompania jone eshte e specializur ne plotesimin e aplikimeve per vize turisiti dhe pergatitjen e te gjithe dokumenteve te nevojshme. Pervec vizes B-2, "Study in USA" proceson me dhejtera aplikime per Green Card Lottery dhe aplikime te tjera per vize me cmime shume konkurruese ne Treg. 

588165-1y8ACX1519563626.png
Perkthime Anglisht-Shqip- Anglisht

Me njohuri te shkelqyera te gjuhes Angleze, stafi yne eshte i specializuar ne perkthimin e dokumentave nga Anglisht ne Shqip dhe nga Shqip ne Anglisht. Besojuni vetem profesionisteve me perkthimini e dokumentave tuaj te rendesishem. Ambasada Amerikane, Universitetet dhe Zyrat e Huaja i kushtojne rendesi te vecante cilesise se perkthimit. 

images (1).jpg
Bileta Udhetimi

Prijini biletat per ne SHBA dhe Europe me kompanine tone per cmimet me te lira ne treg. Bashkepunojme me kompanite me serioze ajrore per tju ofruar nje udhetim te kendshem dhe te sigurt. 

KPI.jpg
Keshillim Financiar

CEO i Kompanise sone eshte i lishencuar nga Shteti Amerikane si Keshilltar Financiar (Series 65) dhe ofron konsulta financiare per individe dhe biznese. Nder te tjera specializohemi ne investime ne burse, marrje kredish, planifikim kursimesh etj.